Diari d'un home de cinquanta anys

Diari d'un home de cinquanta anys

3.59 (162 ratings by Goodreads)
By (author)  , Translated by 

List price: US$12.79

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Product details

  • Paperback | 88 pages
  • 120 x 180mm | 103g
  • Catalan
  • 8496521338
  • 9788496521339

Review Text

Henry James planteja en aquesta novel·la curta l’encert o l’error en la presa de decisions en cada moment de la vida, i com la visió dels fets va canviant amb els anys.

Fent estada a Florència, un home de cinquanta anys coneix la filla d’un amor seu de joventut. Coneix també el seu pretendent, un jove anglès en qui sembla reconèixer la seva pròpia història amorosa, que va acabar amb una ruptura dolorosa. Creu que, ara, ha de protegir el jove anglès perquè no es repeteixi el mateix desenllaç. Més desencantat i escèptic amb el pas dels anys, el narrador dubta si podem traslladar realment la nostra experiència a la vida dels altres, o si cada vida és única i irrepetible.

Traducció d'Àlex Gombau.

Henry James
Nascut a Nova York l’any 1843, Henry James és considerat un mestre de la novel.la psicològica i la seva influència en la narrativa del segle XX és inqüestionable. Excepcionalment ben escrites, les seves novel.les solen abordar les relacions sentimentals entre homes i dones i les diferències culturals entre Europa i Estats Units. Entre les seves obres principals figuren 'Els ambaixadors', 'La copa daurada' o 'Un altre pas de rosca'. Les seves novel.les curtes, com 'Diari d’un home de cinquanta anys', es consideren obres mestres del gènere. James va ser també un brillant crític i teòric. Nacionalitzat britànic, va morir a Londres el 1916.

COMPRA DIARI D'UN HOME DE CINQUANTA ANYS EN E-BOOK
show more

Rating details

162 ratings
3.59 out of 5 stars
5 18% (29)
4 38% (61)
3 31% (51)
2 12% (19)
1 1% (2)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X