Daniel i els Diversònics, 3 anys, tercer trimestre (Comunitat Valenciana)

Daniel i els Diversònics, 3 anys, tercer trimestre (Comunitat Valenciana)

By (author)  , Illustrated by  , Illustrated by  , Illustrated by  , Translated by 

List price: US$50.71

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

El projecte Daniel i els Diversònics té entre els objectius principals implicar-vos i fer-vos partícips del procés educatiu que el vostre fill/a du a terme en el col.legi. Considerem fonamental la interrelació família-col.legi i, precisament amb aquest objectiu, us fem arribar la revista que ara mateix teniu a les vostres mans i qeu farà que, unint esforços amb el personal del centre educatiu, aconseguiu un desenvolupament ple de les capacitats intel.lectuals, socials i emocionals del xiquet.
En aquest procés tan emocionant acompanyarà el teu fill/a un grup d'amics anomenat "Daniel i els Diversónics", que seran els protagonistes del projecte.
Con anireu comprovant, gràcies a questa banda i a la seua pròpia imaginació, el vostre fill/a anirà explorant els seus voltants, viurà aventures emocionants, coneixerà nova gent i cultures, indagarà en els seus propis sentiments, aprendrà conceptes nous, serà capaç de relacionarse adequadament amb els altres... i moltes altres coses que anirem descobrint a mesura que avance el projecte!.
En aquest material veureu reflectits els continguts educatius tractats en cada unitat, a més de suggeriments sobre activitats per a continuar aprofundint-hi: jocs, treballs manuals, receptes, lectures recomanades, recursos digitals, etc., i una gran varietat d'articles d'interés per a l'educació. Tot això a fi que pugueu reforçar a casa els continguts treballats en l'aula.
Daniel i els Diversònics han acompanyat el nostre viatge al llarg d'aquests dos trimestres i ho continuaran fent en aquest últim, entusiasmant-nos una altra vegada amb les seues aventures i guiant els aprenentatges del teu fill o filla.
show more

Product details

  • Paperback | 161 pages
  • 250 x 310mm
  • Cadí
  • Spain
  • Valencian
  • 8447470725
  • 9788447470723