Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Processos i Productes en Fusta i Moble. Vol. II: Temari.

Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Processos i Productes en Fusta i Moble. Vol. II: Temari.

List price: US$88.41

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 544 pages
  • Spanish
  • 8468104167
  • 9788468104164

Review Text

FECHA DE PUBLICACIÓNviernes, 30 de julio de 2010CONTENIDOEditorial CEP els presenta el temari d’accés al Cos de Professors d’Ensenyament Secundari en l’especialitat de Processos i Productes en Fusta i MobleAquest manual és una porta d'entrada a l'apassionant món de la fusta, una primera matèria que ha acompanyat l'home des dels nostres orígens. Conèixer-la no sols ens ajudarà a respectar-la, sinó també a valorar l'ofici d'ebenistes i fusters.La fusta com a primera matèria, les seves característiques i propietats, les tècniques per treballar-la, les eines, útils i maquinària, continguts als que se sumen altra com l'anàlisi de la realitat del sector de la fusta i el moble al nostre país, la incorporació de les noves tecnologies, el disseny, la qualitat com un valor afegit i tot el que és necessari per afrontar el repte de dedicar-se a una professió on l'aprenentatge és constant.Aquest manual es completa amb la inclusió de dibuixos, gràfics, estadístiques, plans.
instruments necessaris per assegurar l'èxit del treball amb la fusta.Els continguts d'aquest llibre estan dirigits no sols als professionals del sector, sinó a aquells que, per primera vegada, es volen endinsar en el coneixement d'un dels oficis més antics.Continguts totalment actualitzats que, a més a més, es completen amb la incorporació d'un diccionari de termes, una eina necessària de consulta per conèixer el vocabulari específic de la professió.
show more