Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Música. Vol. II: Temari.
24%
off

Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Música. Vol. II: Temari.

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Product details

  • Paperback | 598 pages
  • 170 x 240mm | 997g
  • Spanish
  • 8468111031
  • 9788468111032

Review Text

FECHA DE PUBLICACIÓNmiércoles, 03 de noviembre de 2010CONTENIDOEditorial CEP presenta el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Música.Conscient de la dificultat que comporta la preparació d'un material que concentri tots els aspectes que han de ser assimilats per al seu posterior examen, s'ha volgut facilitar aquesta feina reunint en una mateixa obra tots aquests elements.
Per a això s'ha intentat organitzar de manera clara i ordenada, sense deixar fora cap aspecte important. Tot i això, davant la varietat de compositors de primer ordre que apareixen sobretot en alguna època determinada, resulta pràcticament impossible elaborar una biografia completa i exhaustiva de cadascun d'ells, per la qual cosa recomanem la seva consulta en altres fonts. No obstant això, els aspectes més importants de la seva producció musical sí es recullen.
Per a la confecció dels temes, s'ha recollit suficient informació musicològica de les obres dels més prestigiosos autors que existeixen en l'actualitat en el que concerneix a la música, a saber, Hoppin, Michels, Rosen, Bukofzer, Plantinga, Zamacois, etc.
Al final de cada tema s'adjunta un esquema-resum, que facilita la tasca a l'opositor a l'hora d'ordenar dades. També s'inclouen alguns gràfics que faciliten la feina d'assimilació dels continguts temàtics.Confiem que aquest material serveixi d'ajuda per a tots els opositors que amb il·lusió s'enfronten a la part teòrica del procés selectiu.
Molta sort a tots!
show more