Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Informática.Vol. III: Temari.

Cos de profesors dÂ'Ensenyament Secundari: Informática.Vol. III: Temari.

List price: US$90.22

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 642 pages
  • Spanish
  • 8468104256
  • 9788468104256

Review Text

Encuadernación: Rústica.FECHA DE PUBLICACIÓNlunes, 02 de agosto de 2010CONTENIDOL'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat d'Informàtica.Aprovar unes oposicions d'informàtica suposa un esforç de contínua actualització donat el tremend desenvolupament que aquesta disciplina manté amb un ritme de canvis anuals molt elevat.El material que es presenta en aquest Temari és el resultat de grans esforços de síntesi per part dels seus autors donada l'elevadíssima quantitat documental i doctrinal escrita de la que es disposa. Aquest esforç de concisió és bàsic per a la preparació del Temari per part de l'estudiant i esperem amb tota il•lusió que així sigui apreciat per ell.En ell trobarà epígrafs que aparentment estan repetits però també trobarà que es manegen en context diferents i àmbits d'aplicació del tema diferent pel que la profunditat i el detall en cada cas està adaptada al tema que s'estudia.
Cada tema presenta l'estructura següent:
- Títols o epígrafs que l’integren, segons el programa oficial.
- Introducció.
- Exposició del tema.
- Guió Resum, que enfoca a l'opositor en els conceptes mínims assimilables de cada Tema i ajuda a la seva memorització.
- Bibliografia. Fonts bibliogràfiques consultades en la preparació d'aquest Tema.Només ens queda a l'equip redactor d'aquest Temari desitjar l'èxit en el seu estudi i compressió i més encara la superació de les proves de l'Oposició. Ànim
show more