Construïm, llengua catalana i literatura, 4 ESO
20%
off

Construïm, llengua catalana i literatura, 4 ESO

By (author)  , By (author)  , By (author)  , Illustrated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu...

GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a Batxillerat.

PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.
INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.

En l'etapa de Secundària, Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal del procés d'aprenentatge, basant-se en aquests tres principis:

LA REFLEXIÓ Construïm convida que la reflexió sigui el motor de l'aprenentatge: els conceptes teòrics s'adquireixen a través de l'acte de reflexionar sobre aspectes que l'alumne coneix prèviament, i es recolza en exercicis pràctics. Ensenyar l'alumnat a aprendre és una de les claus del projecte.

L'AUTONOMIA Els alumnes han de ser els protagonistes del seu propi coneixement. Construïm ofereix les eines que han de permetre a l'alumnat esdevenir ciutadans autònoms capaços d'aplicar els coneixements obtinguts a la seva realitat més propera.

LA VERSATILITAT Un projecte flexible que enfoca l'aprenentatge de la manera més convenient en cada cas, sense perdre de vista el rigor acadèmic. Construïm fomenta un canvi en la dinàmica de les aules, posicionant l'alumne com a agent actiu i oferint al professor l'acompanyament per fer-ho de manera ordenada, progressiva i atenent la diversitat de les seves necessitats.
show more

Product details

  • Paperback | 320 pages
  • 230 x 290mm | 953g
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 846614059X
  • 9788466140591

Table of contents

BLOC 1. L'ÀMBIT HUMANÍSTIC Unitat 1. Relats de viatges Unitat 2. Mites i reflexionsUnitat 3. La crònicaItineraris per la literatura: La RenaixençaBLOC 2. L'ÀMBIT CIENTÍFICUnitat 4. La narrativa historiogràficaUnitat 5. L'article científicUnitat 6. La conversa científicaItineraris per la literatura: Literatura dels s. XXBLOC 3. L'ÀMBIT DE RELACIONSUnitat 7. La conversaUnitat 8. L'assembleaUnitat 9. Gèneres administratiusItineraris per la literatura: La literatura actualCODI LINGÜÍSTIC. SINTAXIUnitat 1. Classes gramaticals, sintagmes i funcionsUnitat 2. OracionsUnitat 3. Textualitat i puntuació
show more

Review Text

CONSTRUÏM A L'ÀREA DE LLENGUATREBALL DE LA LLENGUA A PARTIR DEL TEXTUna selecció de textos sobre els quals s'exerciten les competències lingüístiques: expressió oral i escrita, comprensió lectora, processament i anàlisi de la informació, producció de textos...El treball pràctic hi és predominant, però els continguts teòrics es desgranen en petits blocs al llarg de les unitats i en un resum general al final de cada trimestre. APRENENTATGE DE LA LLENGUA ENFOCAT SEGONS ELS DIVERSOS ÀMBITS D'ÚSLa gran varietat de textos escollits ofereix als alumnes un ampli ventall d'ús de l'idioma que abasta tots els àmbits de la societat.APRENENTATGE DEL CODI LINGÜÍSTIC PLANTEJAT DE MANERA SISTEMÀTICA I GLOBAL El codi de la llengua s'organitza a partir dels diferents nivells lingüístics treballats a cada curs. A primer i tercer curs, es concreta en la fonètica, l'ortografia i la sintaxi.ITINERARIS DE LITERATURA Cada bloc tanca amb una aproximació i un passeig cronològic per la literatura catalana des de l'època medieval fins a l'actualitat.Amb el llibre de l'alumne, el professor disposa d'una memòria USB que conté els solucionaris, les programacions i altres recursos de la matèria. Tots els recursos didàctics es troben també a l'Entorn Virtual d'Aprenentatge.I TAMBÉ: activitats amb suport, propostes i suggeriments de lectura, projecte final de cada unitat, activitats interactives...
show more