Construïm, Supercompetents en..., matemàtiques, 1 Educació Primària. 2 trimestre. Quadern

Construïm, Supercompetents en..., matemàtiques, 1 Educació Primària. 2 trimestre. Quadern

By (author)  , Illustrated by  , Illustrated by 

List price: US$14.22

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.Les claus del projecte són:PROJECTE GLOBALSeqüencia els continguts de tots els cursos de l'etapa d'Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLESIntrodueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.COMPETÈNCIESOrienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.INNOVACIÓAcompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i l'èxit educatiu. PROXIMITATOfereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.COMPROMÍSS'implica decididament amb l'escola i les famílies en el compromís d'educar els ciutadans del futur.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 32 pages
  • 220 x 290mm
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 8466134484
  • 9788466134484

Black Friday Deals Week

Check out this week's discounts for Black Friday Deals Week. Shop now .

Table of contents

Quadern Primer trimestreUnitat 1 Recompte de dades. Comptar fins al 9. Els signes >, < i =. Descompondre el 5. Avaluem competències: La classe d'en MiquelUnitat 2 Mesures de longitud i de massa. Compondre amb el 5. Descompondre i compondre el 10. Avaluem competències: Fem un protector per a la taula. Mesurem el que caminem.Unitat 3 La desena. Mesures de longitud i de massa. Compondre nombres fins al 10. Comptar fins a 20. Avaluem competències: Desfem paquets. Anem en transport públic.Quadern Segon trimestreUnitat 4 Els cossos geomètrics. La resta. Desenes i unitats. Avaluem competències: La cacera fotogràfica. Fem una maqueta!Unitat 5 El calendari i el rellotge. Restar 5 i 10. Restar nombres de 2 xifres. Nombres fins al 90. Sumar amb 3 sumands. Avaluem competències: Celebrem l'aniversari. Anem al parc d'atraccions!Unitat 6 Mesures de longitud. Parells i senars. El doble. Restar desenes. Avaluem competències: Una pissarra nova. Juguem a la xarranca.Quadern Tercer trimestreUnitat 7 Els euros. Mesures de capacitat: el litre. Sumar portant-ne. Parells i senars. Avaluem competències: L'aquàrium.Unitat 8 La simetria. Sumar desenes. La centena. Avaluem competències: Papallones de cartolina. Juguem amb les simetries.Unitat 9 Les figures geomètriques. Descompondre figures. Comprovar restes. Sumar nombres de 2 xifres. Avaluem competències: Triem un mosaic. Fem una estoreta de ratolí.
show more