Construïm, Supercompetents en..., llengua catalana, 3 Educació Primària. Quadern

Construïm, Supercompetents en..., llengua catalana, 3 Educació Primària. Quadern

By (author)  , Illustrated by 

List price: US$29.31

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.Les claus del projecte són:PROJECTE GLOBALSeqüencia els continguts de tots els cursos de l'etapa d'Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLESIntrodueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.COMPETÈNCIESOrienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.INNOVACIÓAcompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i l'èxit educatiu. PROXIMITATOfereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.COMPROMÍSS'implica decididament amb l'escola i les famílies en el compromís d'educar els ciutadans del futur.
show more

Product details

  • Paperback | 80 pages
  • 230 x 290mm | 274g
  • Editorial Cruïlla, S.A
  • Cruilla
  • Spain
  • Catalan
  • 8466134638
  • 9788466134637

Table of contents

Unitat 1 Què pot passar quan...? ELS GERMANS CREIXENUnitat 2 Què pot passar si...? TRIEM UN OFICIUnitat 3 Què pot passar si...? ELS ANIMALS S'EXTINGEIXENUnitat 4 Què pot passar...? QUAN ES FA DE NITUnitat 5 Què pot passar si...? DESAPAREIXEN ELS COLORSUnitat 6 Què pot passar...? QUAN MANA LA NATURAUnitat 7 Què pot passar si...? TENIM GUSTOS DIFERENTSUnitat 8 Què pot passar si...? VIVIM A PAGÈSUnitat 9 Què pot passar si...? PERDEM LES TRADICIONSProgramació
show more

Review Text

CONSTRUÃM és un nou projecte educatiu fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.Les claus del projecte són:PROJECTE GLOBALSeqüencia els continguts de tots els cursos de l'etapa d'Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.INTEL·LIGÃNCIES MÃLTIPLESIntrodueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.COMPETÃNCIESOrienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.INNOVACIÃAcompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i l'èxit educatiu. PROXIMITATOfereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.COMPROMÃSS'implica decididament amb l'escola i les famílies en el compromís d'educar els ciutadans del futur.
show more