Construïm, Matemàtiques, 3 Educació Primària

Construïm, Matemàtiques, 3 Educació Primària

By (author)  , Illustrated by 

List price: US$68.97

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.Les claus del projecte són:PROJECTE GLOBALSeqüencia els continguts de tots els cursos de l'etapa d'Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLESIntrodueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.COMPETÈNCIESOrienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.INNOVACIÓAcompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i l'èxit educatiu. PROXIMITATOfereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.COMPROMÍSS'implica decididament amb l'escola i les famílies en el compromís d'educar els ciutadans del futur.
show more

Product details

  • Paperback | 176 pages
  • 220 x 290mm | 541g
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 8466134603
  • 9788466134606

Table of contents

Unitat 1 ELS NOMBRES ENS ENVOLTEN
El sistema de numeració

Unitat 2 SUMEM
La suma. Taules i gràfics

Unitat 3 RESTEM
La resta. El sistema monetari. Fem pressupostos

Projecte trimestral 1
FEM SUDOKUS

Unitat 4 ELS POLIEDRES
Els cossos geomètrics. Plànols i coordenades

Unitat 5 MULTIPLIQUEM
La multiplicació. Les taules de multiplicar

Unitat 6 DISTÀNCIES
La longitud. Estadística

Projecte trimestral 2
PREPAREM PESOS PER A UNES BALANCES

Unitat 7 DIVIDIM
La divisió. Rellotges i calendaris

Unitat 8 ELS POLÍGONS
Característiques i tipus de polígons. Perímetre i superfície

Unitat 9 EL PES I LA CAPACITAT
Mesures de pes i capacitat. Transformacions en el pla

Projecte trimestral 3
FEM UN TANGRAM

Programació
show more

Review Text

El projecte CONSTRUÏM tracta les competències des de múltiples vessants per desenvolupar de manera harmònica les capacitats cognitives dels alumnes.

En l'àrea de matemàtiques, es parteix de contextos propers i habituals que comporten aspectes quantitatius, espacials, mètrics, estadístics i probabilístics i que afavoreixen el plantejament de situacions en què els alumnes han de posar en joc les seves competències: pensar i raonar matemàticament, plantejar i resoldre problemes, fer estimacions i utilitzar de manera adequada la tecnologia.

El projecte busca que els nois i noies construeixin la noció de quantitat i comprenguin profundament el significat de les operacions; reconeguin i analitzin la geometria de l'entorn i també els seus aspectes mètrics; adquireixin eines per comprendre les informacions que els arriben dels mitjans de comunicació; i es capacitin per resoldre problemes de la vida real tant de manera individual com treballant cooperativament.

És important que els alumnes s'adonin del que estan treballant en cada moment, del que saben i del que estan aprenent. Per això s'inicia cada unitat amb una revisió del que saben i s'acaba amb una autoavaluació per potenciar l'esperit crític i l'autoexigència, i per afavorir la satisfacció pels propis avenços.

El material de matemàtiques està constituït per tres grans elements: el llibre de l'alumne, el quadern Supercompetents i la pàgina web associada al llibre. Creiem que així es pot donar satisfacció de manera integrada a les necessitats d'aprenentatge de l'alumnat.
show more