Connecta 2.0, Llegir, Llengua catalana i literatura, 3 Educació Primària

Connecta 2.0, Llegir, Llengua catalana i literatura, 3 Educació Primària

List price: US$45.50

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

El projecte Llengua catalana. Connecta 2.0 per al cicle mitjà està format per dues propostes per treballar la Llengua catalana. Pensat per desenvolupar la competència comunicativa i lingüística dels alumnes, la proposta Llegir + Escriure està formada per dos llibres, un quadern de treball i un seguit d'activitats interactives per practicar les habilitats de parlar, escoltar, llegir i escriure, i avançar en el domini de la llengua.

* Equilibri entre la pràctica de les quatre habilitats bàsiques i la sistematització de la llengua.* Varietat de lectures i d'activitats i tractament diferenciat de la lectura i l'escriptura per atendre la diversitat.
* Activitats de comprensió lectora en línia amb proves de competències bàsiques.
* Tallers de llengua oral i escrita de treball cooperatiu.
show more

Product details

  • Paperback | 112 pages
  • 220 x 290mm
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 8466129057
  • 9788466129053

Table of contents

PRESENTACIÓUnitat 1  RODA, RODA - VOLA, VOLAEl petó. L'amistat.Unitat 2  LA CAPSA DELS RECORDSMar del record. Torrades amb mantega i xocolata ratllada.Unitat 3  MARIETESVoleu saber com es poden criar marietes? La formiga Piga.Unitat 4  L'HOME QUE VOLIA SER REINit de Nadal.PROJECTE: Amics per correuUnitat 5  COM SÓN ELS ÓSSOS?La Mariana i la Mariana.Unitat 6  VOLA QUI VOLPoema.Unitat 7  LES LLETRES DEL DICCIONARIVa de gats. El conte de la dona que ho tenia tot programat.Unitat 8 EN POLIT BONAVEUEl violí, l'avet i l'home. El poder de la música.PROJECTE: Recomana'm un llibreUnitat 9  ON ÉREM ABANS DE NÉIXER?Gertrudis. I els animals, saben tenir cura dels seus fills?Unitat 10 LES OQUES SEVILLANESJugant a la inversa. Anem al parc d'atraccions.Unitat 11 ESCRIUEN LES ESTRELLESLa por. A mitja nit.Unitat 12 EM VENC EL PAREA la cuina. Vols cuinar?PROJECTE: Anem a la bibliotecaPROGRAMACIÓ
show more