Connecta 2.0, Coneixement del medi, 4 Educació Primària

Connecta 2.0, Coneixement del medi, 4 Educació Primària

By (author)  , Illustrated by  , Illustrated by  , Illustrated by 

List price: US$74.80

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

El projecte Coneixement del medi natural, social i cultural Connecta 2.0 per al cicle mitjà proporciona als alumnes els coneixements i les eines per situar-se en l'entorn on viu, per aprendre a respectar-lo, a millorar-lo i a conviure-hi.Un projecte flexible, per aprendre a conviure i habitar el món, format per un llibre, un quadern d'investigació i activitats interactives, que s'adapta a les necessitats de les diverses realitats escolars.* Pràctica de les habilitats digitals bàsiques amb eines habituals de la Xarxa.* Treball equilibrat dels continguts de medi natural i medi social i cultural.* Propostes d'experimentació i investigació científica i mapes conceptuals.* Tallers manipulatius i de treball col·laboratiu.* Unitats en anglès adaptades del llibre en català.
show more

Product details

  • Paperback | 192 pages
  • 220 x 290mm | 689g
  • EDITORIAL CRUÏLLA, S.A
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 8466129170
  • 9788466129176

Table of contents

PRESENTACIÓUnitat 1   ELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓAliments i nutrients. Els aparells relacionats amb la nutricióUnitat 2   LA REPRODUCCIÓ I L'EMBARÀSLa fecundació, l'embaràs i el naixement. El creixementUnitat 3   LES COMARQUES DE CATALUNYAEl territori. Municipis i comarques. La comunitat autònomaPROJECTE: Fem una pel*lículaUnitat 4   ELS ECOSISTEMESEl medi físic i els éssers vius. Les cadenes alimentàriesUnitat 5   EL TEMPS I EL CLIMAEl temps atmosfèric. El clima. El canvi climàticUnitat 6  LES ACTIVITATS ECONÒMIQUESLa població i el treball. Els sectors primari, secundari i terciariPROJECTE: Observem l'hort Unitat 7   EL SISTEMA SOLAREls astres. El sistema solar. La Terra i la LlunaUnitat 8  LES FORCES I LES MÀQUINESTipus de forces i efectes. Màquines simples i complexesUnitat 9  LA VIDA EN EL PASSATLa mesura del temps. Formes de vida d'abans i araPROJECTE: Investiguem la històriaPROGRAMACIÓ
show more

Review Text

El projecte Coneixement del medi natural, social i cultural Connecta 2.0 per al cicle mitjà proporciona als alumnes els coneixements i les eines per situar-se en l'entorn on viu, per aprendre a respectar-lo, a millorar-lo i a conviure-hi.Un projecte flexible, per aprendre a conviure i habitar el món, format per un llibre, un quadern d'investigació i activitats interactives, que s'adapta a les necessitats de les diverses realitats escolars.* Pràctica de les habilitats digitals bàsiques amb eines habituals de la Xarxa.* Treball equilibrat dels continguts de medi natural i medi social i cultural.* Propostes d'experimentació i investigació científica i mapes conceptuals.* Tallers manipulatius i de treball col*laboratiu.* Unitats en anglès adaptades del llibre en català.
show more