Connecta 2.0, Coloraines, 4 anys. 3 trimestre

Connecta 2.0, Coloraines, 4 anys. 3 trimestre

By (author)  , Illustrated by  , Illustrated by  , Illustrated by 

List price: US$52.68

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Coloraines 4 anys: Tres carpetes trimestrals que inclouen:QuadernsQuaderns de fitxes per al desenvolupament de les capacitats amb propostes d'activitats al dors per treure'n el màxim profit experimental. També inclouen encunyats, adhesius i cobertes per tres àlbums trimestrals. (2 quaderns per trimestre.)ContesPetites grans històries en lletra de pal per reflexionar i parlar sobre les emocions.Cada conte s'ha il·lustrat amb una tècnica plàstica diferent: titelles, plastilina, ceres, material natural, collage amb papers i aquarel·les. (2 contes per trimestre.)1r trimestre- La festa de tardor- La Rínxols d'Or2n trimestre- Les set cabretes i el llop- Foc al bosc!3r trimestre- El gegant egoista- La Núria i les botes d'aiguaDíptics "Què hem après?"Els díptics ajuden a generar converses entre els infants i la seva família sobre el que aprenen a l'escola i l'emoció que han treballat. (2 díptics per trimestre.)CD Cantem: Amb audicions i cançons cantades i instrumentals.CD TAC: Propostes interactives adequades als continguts curriculars.Recursos web per aprendre jugant a Internet a www.infantil.cruilla.cat Pòster de la mascota del curs inclòs a la carpeta del 1r trimestre.
show more

Product details

  • Paperback | 228 pages
  • 242 x 300 x 24mm | 879.96g
  • Cruilla
  • Spain
  • Spanish
  • 8466125507
  • 9788466125505

Table of contents

5. QUINS ARBRES!6. VIVIM LES FESTESQUÈ HEM APRÈS 5QUÈ HEM APRÈS 6CONTE: EL GEGANT EGOISTACONTE: LA NÚRIA I LES BOTES D'AIGUACD CANTEMCD TAC (3R TRIMESTRE)
show more

Review Text

Coloraines 4 anys: Tres carpetes trimestrals que inclouen:QuadernsQuaderns de fitxes per al desenvolupament de les capacitats amb propostes d'activitats al dors per treure'n el màxim profit experimental. També inclouen encunyats, adhesius i cobertes per tres àlbums trimestrals. (2 quaderns per trimestre.)
ContesPetites grans històries en lletra de pal per reflexionar i parlar sobre les emocions.Cada conte s'ha il*lustrat amb una tècnica plàstica diferent: titelles, plastilina, ceres, material natural, collage amb papers i aquarel*les. (2 contes per trimestre.)1r trimestreLa festa de tardorLa Rínxols d'Or2n trimestreLes set cabretes i el llopFoc al bosc!3r trimestreEl gegant egoistaLa Núria i les botes d'aigua
Díptics "Què hem après?"Els díptics ajuden a generar converses entre els infants i la seva família sobre el que aprenen a l'escola i l'emoció que han treballat. (2 díptics per trimestre.)
CD Cantem: Amb audicions i cançons cantades i instrumentals.
CD TAC: Propostes interactives adequades als continguts curriculars.
Recursos web per aprendre jugant a Internet a www.cruilla.cat

Pòster de la mascota del curs inclòs a la carpeta del 1r trimestre.
show more