Comencem a llegir, Educació Infantil, 5 anys (Baleares, Cataluña)

Comencem a llegir, Educació Infantil, 5 anys (Baleares, Cataluña)

By (author)  , By (author) 

List price: US$21.69

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

El llibre consta de dues parts ben diferenciades.

La primera, presenta les lletres de l'abecedari, alfabetitzades, amb la intenció que puguin ser treballades en l'ordre que es cregui més adient.
Hi trobareu totes les lletres, excepte la w i la y (aquesta grafia la treballem dins la lletra n per formar la representació gràfica del so nasal palatal).
La lletra c la trobareu en mots en què representa el so oclusiu velar sord (ca-co-cu) i en altres en què representa el so fricatiu alveolar sord (ce-ci). Presentem la lletra g com una representació del so oclusiu velar sonor (ga-go-gu) i del so fricatiu palatal sonor (ge-gi).
La lletra s la trobareu en mots en què representa el so fricatiu alveolar sord i en altres en què representa el so fricatiu alveolar sonor. Les consonants figuren generalment en síl·laba directa i combinades amb les cinc vocals.
Seguint la tendència actual de descobrir el codi escrit dins un context
significatiu per als nens i les nenes, plantegem el llibre des d'un punt de vista global i analític: global perquè partim de la il·lustració d'escenes de la vida real dels infants, acompanyades cada una de tres frases senzilles que l'expliquen, i analític, perquè en cada una d'aquestes escenes hi ha sis paraules clau que contenen la lletra que estudiem.
Aquestes paraules serviran per ajudar a comprendre el text escrit. Una
d'aquestes correspondrà sempre al nom del personatge o personatges protagonistes de l'escena.
Les paraules clau les escrivim en lletra de pal, mentre que el text de les tres frases el podem llegir en lletra de pal i en lletra lligda.

La segona part és un conte que té com a protagonista en Hassan, un dels nens que figuren en la primera part. Aquest conte està pensat per començar-lo a llegir mentre es va progressant en l'aprenentatge lector. Per això les primeres imatges van acompanyades de poc text, escrit en lletra de pal. A mesura que anem avançant, les frases són més llargues i fem servir la lletra lligda.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 80 pages
  • 230 x 290mm
  • BARCANOVA
  • Spain
  • Spanish
  • edición
  • 8448907647
  • 9788448907648