Cervantes a Barcelona
24%
off

Cervantes a Barcelona

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Passejar per Barcelona a través de la mirada de Miguel de Cervantes fa del recorregut un viatge estimulant i enriquidor. Així és com l’escriptor va reflectir a Don Quijote de la Mancha les impressions que li va produir la ciutat durant la seva estada el 1610:
Barcelona, archivo de cortesía, albergue de los extrangeros, hospital de los pobres, patria de los valientes, venganza de los ofendidos y correspondencia grata de firmes amistades, y en sitio y en belleza, única.
Aquest passeig per la Barcelona cervantina permet conèixer com vivien els barcelonins de principis del segle XVII i recórrer els espais que va visitar l’enginyós cavaller, a més de nombrosos edificis i institucions ben representatius de l’època: la Inquisició, la Catedral, el barri jueu i la casa on va viure Cervantes, entre molts d’altres.
Amb el pas dels segles, en ple modernisme, la figura de Cervantes va tornar a emergir arran de la commemoració del tercer centenari de la publicació de Don Quijote de la Mancha. Antoni Gaudí no va escapar-se de l’atracció, i els arquitectes Lluís Domènech i Montaner i Josep Puig i Cadafalch van decorar alguns dels seus edificis amb busts de l’escriptor madrileny.
Convidem el lector a localitzar les nombroses referències de Cervantes i la seva principal creació literària, don Quixot, repartides per Barcelona. Aquest llibre obre una porta a l’imaginari col·lectiu de la ciutat, on el fascinant món de Cervantes i del seu entranyable cavaller van arrelar pocs anys després d’haver estat creats i encara són presents a nombrosos carrers, museus, edificis, parcs i establiments de tot tipus. Aquestes pàgines l’ajudaran a seguir les passes de Cervantes a Barcelona.
show more

Product details

  • Paperback | 160 pages
  • Marge Books
  • Barcelona, Spain
  • Catalan
  • 8415340834
  • 9788415340836