Catanyol.es, (Catalunya, Illes Balears) : El catanyol es cura. Interferències castellà-català

Catanyol.es, (Catalunya, Illes Balears) : El catanyol es cura. Interferències castellà-català

4 (4 ratings by Goodreads)
By (author) 

List price: US$13.80

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Per culpa del contacte massa íntim amb el castellà i de la submissió als referents culturals espanyols, les gandules s’han tornat tumbones, hem deixat d ' estar embolicats per estar liats i als encantats els diem Contreras (‘Que no t’enteres’). Segur que cap problema?

El catanyol es cura no és només una eina de consulta; també és un manual pràctic per aprendre a reflexionar sobre la llengua i per descobrir (més enllà d’obediències cegues als diccionaris) per què segons quins mots i expressions que «no es poden dir» no són un capritx dels filòlegs. Un instrument (rigorós però ple de sentit de l’humor) per començar a convertir-vos en detectius del mot, capaços de raonar sobre què és correcte i què no i, encara més important, què és genuí i què espuri. I per redescobrir els valors més genuïns de la nostra llengua.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 208 pages
  • 111 x 177 x 12mm | 176g
  • BARCANOVA
  • Spain
  • Catalan
  • edición
  • 8448930975
  • 9788448930974

Review Text

Per culpa del contacte massa íntim amb el castellà i de la submissió als referents culturals espanyols, les gandules s’han tornat tumbones, hem deixat d'estar embolicats per estar liats i als encantats els diem Contreras (‘Que no t’enteres’). Segur que cap problema? El catanyol es cura no és només una eina de consulta; també és un manual pràctic per aprendre a reflexionar sobre la llengua i per descobrir (més enllà d’obediències cegues als diccionaris) per què segons quins mots i expressions que «no es poden dir» no són un capritx dels filòlegs. Un instrument (rigorós però ple de sentit de l’humor) per començar a convertir-vos en detectius del mot, capaços de raonar sobre què és correcte i què no i, encara més important, què és genuí i què espuri. I per redescobrir els valors més genuïns de la nostra llengua.
show more

Rating details

4 ratings
4 out of 5 stars
5 25% (1)
4 50% (2)
3 25% (1)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X