COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ORIENTACIÃ EDUCATIVA. PROGRAMACIÃ DIDÃCTICA DES D'EQUIPS D'ORIENTACIÃ EDUCATIVA I PSICOPEDAGÃGICA.
26%
off

COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ORIENTACIÃ EDUCATIVA. PROGRAMACIÃ DIDÃCTICA DES D'EQUIPS D'ORIENTACIÃ EDUCATIVA I PSICOPEDAGÃGICA.

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 292 pages
  • Spanish
  • 8468104701
  • 9788468104706

Review Text

FECHA DE PUBLICACIÓNmartes, 17 de agosto de 2010CONTENIDOEl present volum, forma part de la col·lecció de publicacions per a les oposicions del Cos de Professors de Secundària de l'especialitat de Psicologia i PedagogiaEn la seva elaboració s'ha cuidat especialment la capacitació didàctica de l'aspirant, prioritat regulada en la normativa d'accés a la funció pública, ja que la segona fase de l'examen consisteix en la presentació i defensa d'una Programació DidàcticaEditorial CEP, presenta una obra que inclou a més de la PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA, una primera part en què s'exposen els passos que s'han de seguir per a una correcta elaboració, en aquest cas, d'un pla de treball des dels Equips d'Orientació Educativa i Psicopedagògica.Finalment, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per a l'opositor que en aquests textos trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.
show more