COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ORIENTACIÃ EDUCATIVA. PROGRAMACIÃ DIDÃCTICA DES D'EQUIPS D'ORIENTACIÃ EDUCATIVA I PSICOPEDAGÃGICA.
26%
off

COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ORIENTACIÃ EDUCATIVA. PROGRAMACIÃ DIDÃCTICA DES D'EQUIPS D'ORIENTACIÃ EDUCATIVA I PSICOPEDAGÃGICA.

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Product details

  • Paperback | 292 pages
  • Spanish
  • 8468104701
  • 9788468104706

Review Text

FECHA DE PUBLICACIÓNmartes, 17 de agosto de 2010CONTENIDOEl present volum, forma part de la col·lecció de publicacions per a les oposicions del Cos de Professors de Secundària de l'especialitat de Psicologia i PedagogiaEn la seva elaboració s'ha cuidat especialment la capacitació didàctica de l'aspirant, prioritat regulada en la normativa d'accés a la funció pública, ja que la segona fase de l'examen consisteix en la presentació i defensa d'una Programació DidàcticaEditorial CEP, presenta una obra que inclou a més de la PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA, una primera part en què s'exposen els passos que s'han de seguir per a una correcta elaboració, en aquest cas, d'un pla de treball des dels Equips d'Orientació Educativa i Psicopedagògica.Finalment, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per a l'opositor que en aquests textos trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.
show more