Boken om IT-arkitektur

Boken om IT-arkitektur

General editor  , General editor  , By (author)  , By (author)  , By (author)  , By (author)  , By (author)  , By (author)  , Designed by  , Other primary creator 

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Detta är en ePub3 och går endast att läsa i program som har stöd för det här formatet, exempelvis iBooks och Google Chromes Readium.

Den här boken är för dig som vill ha en djupare förståelse av IT-arkitektur. Den adresserar alla typer av IT-arkitektfrågor i en organisation - alltifrån strategi och verksamhetsförståelse till teknik och mjukvara. Oberoende om du är IT-arkitekt, utvecklare, projektledare, student, chef eller bara arbetar professionellt med IT är detta boken för dig som vill förstå hur IT kan fungera i ett modernt företag.

Boken om IT-arkitektur är ett unikt samarbete, skriven av ett dedikerat redaktörsteam tillsammans med ett 30-tal experter, IT-arkitekter och organisationer i Sverige.
Den kommer ge dig en översikt och förståelse för moderna metoder inom IT-arkitektur och de olika delar, specialiseringar och verktyg som ingår.

Daniel Akenine
Huvudredaktör


Boken täcker olika områden som:
Enterprisearkitektur
EA-funktionen
Strategier
Organisation
Verksamhetsarkitektur
Att förstå affären
Modellera verksamheten
Praktiska råd
Lösningsarkitektur
Integration
Infrastruktur
Molnet och IT-arkitektur
Mjukvaruarkitektur
Kvalitetsattribut
Agile
show more

Product details