Biologia de la reproducció. Problemes
20%
off

Biologia de la reproducció. Problemes

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Not expected to be delivered to the United States by Christmas Not expected to be delivered to the United States by Christmas

Description

Aquest recull de problemes de biologia de la reproducció és adreçat als alumnes, tant de llicenciatura com de tercer cicle i d’estudis de postgrau, que cursen alguna assignatura relacionada amb aquesta disciplina científica. El seu objectiu és iniciar l’alumne en el raonament i la interpretació dels resultats científics, així com en l’elaboració i proposta formal de teories i dissenys experimentals que permetin assolir determinats objectius que se li plantegin. D’altra banda, pretén ser un instrument per al professor, que el pot utilitzar per realitzar una docència del tipus «descobriment guiat», de manera que l’alumne adquireixi determinats coneixements a partir de les conclusions que pugui treure de cadascun dels problemes resolts.

Josep Santaló és professor de Biologia de la Reproducció de la Facultat de Biociències de la UAB. Ha estat treballant en el camp de la biologia de la reproducció de de l’any 1982. Actualment treball en derivació de cèl·lules mare embrionàries i en tècniques de clonatge.

Francesca Vidal és professora de Biologia de la Reproducció de la Facultat de Biociències de la UAB. Ha estat treballant en el camp de la biologia de la reproducció des de l’any 1980. El seu àmbit de recerca és la citogenètica de la reproducció.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .