Bekele

Bekele

3.21 (14 ratings by Goodreads)
By (author)  , By (author)  , Illustrated by 

Free delivery worldwide

Available. Expected delivery to the United States in 10-13 business days.


Not ordering to the United States? Click here.

Description

Bekele bor och är gift med Johannes i Malmö. Med jämna mellanrum får de gå på samtal hos migrationsverket för att bevisa att deras äktenskap är äkta.

Men vad gör man när hela tillvaron plötsligt vänds upp och ner? När någonting händer som kan göra att mer står på spel än bara förhållandet?

Det här är berättelsen om Bekele, Johannes och Simon, men också om dagens Sverige…
show more

Product details

  • Paperback
  • 170 x 240 x 4mm | 175g
  • Swedish
  • 9789186667238

Review Text

"”Bekele” är en ganska fantastisk liten serieroman. Skickligt tecknad, skickligt berättad, komplex, tankeväckande och inte minst rolig. Jag hoppas att den läses av alla med erfarenheter från den här sortens situationer, oavsett vilken sida av utredarnas bord de suttit vid."
- Sydsvenskan

" Det här är en berättelse fylld av både humor och mycket ilska. En del hopplöshet, men också en kampglöd. Raquel Lozano och Mattias Elftorp har skrivit ett kortfattat men mycket matigt manus med en tonsäker känsla för dialoger. Emre Özdamarlar står för fenomalt bra teckningar som verkligen fångar människorna och de liv som skildras. Känslorna syns direkt i vartenda ansiktsdrag, utan att några stereotypa sätt att skildra dessa känslor någonsin behöver tillämpas.
“Bekele” är en oerhört viktig bok. Den borde spridas i gymnasieskolor, på arbetsplatser. Den är ett ovärderligt inslag på varje bibliotek och i varje privat bokhylla."
- Litteraturmagazinet
show more

Rating details

14 ratings
3.21 out of 5 stars
5 0% (0)
4 43% (6)
3 43% (6)
2 7% (1)
1 7% (1)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X