Bakom skottsäkert glas

Bakom skottsäkert glas

4 (4 ratings by Goodreads)
By (author)  , Designed by 
4 (4 ratings by Goodreads)
Free delivery worldwide Expected delivery to the United States in 10-13 business days.

Not ordering to the United States? Click here.
May not be delivered to the United States by Christmas May not be delivered to the United States by Christmas

Description

Det är svårt att förändra samhället. Ordet abort är tabubelagt och det är många kvinnor som inte vill dela med sig av sina erfarenheter. Men om vi inte pratar om aborter öppet utan döljer det och använder andra ord när vi pratar om aborter, hur ska förändring någonsin kunna ske?

Linda inser att hon är gravid. Beskedet kommer oväntat, men är välkomnat. Planeringen börjar. Lindas man söker nytt jobb, de måste möblera om i vardagen nu Juni ska ju bli storasyster! Men så kommer samtalet. Läkaren har hittat något avvikande, något som kan vara en variation men som också kan vara farligt. De vet inte säkert än. Ingen vet hur livet kommer se ut.

Nu står Linda inför ett val som hon aldrig trodde att hon skulle behöva göra. Ett högst privat och känslomässigt val som dessutom kantas av kulturella påtryckningar, geografiskt anknutna regler, hot och hat. Ett val som knappast är över ens när beslutet har fattats.

Bakom skottsäkert glas är en personlig berättelse som vänder ut och in på abort­rättsfrågan i USA och världen i stort. 
show more

Product details

  • Hardback
  • 146 x 218 x 14mm | 310g
  • Swedish
  • 9789178857920

Rating details

4 ratings
4 out of 5 stars
5 25% (1)
4 50% (2)
3 25% (1)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X