Atles de les dones del desenvolupament del món

Atles de les dones del desenvolupament del món

List price: US$30.85

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

L'atlas analitza mitjançant la cartografia temàtica totes les vessants possibles de la vida de les dones: des d'aspectes considerats d'índole 'privada' (maternitat, matrimoni, família, salut, organització del temps), i aquells que tenen un important potencial transformador (educació i treball), fins aspectes de la vida pública i que mostren en quin grau les dones accedeixen a llocs de responsabilitat econòmica, política, social, laboral, etc.
L'obra conclou fent una reflexió sobre la situació actual i les fites aconseguides: accés de les dones al poder polític i econòmic, compromisos polítics dels països per eliminar les diferències de gènere (CEDAW).
El mèrit fonamental de l'atles resideix en presentar una visió conjunta i comparada del grau d'equitat de la situació de les dones i dels homes d'arreu del món, abordant aspectes considerats claus per avaluar la situació.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 80 pages
  • 210 x 294 x 12mm | 521.63g
  • Cruilla
  • Spain
  • Catalan
  • 8466117180
  • 9788466117180

Table of contents

L'atlas analitza mitjançant la cartografia temàtica totes les vessants possibles de la vida de les dones: des d'aspectes considerats d'índole 'privada' (maternitat, matrimoni, família, salut, organització del temps), i aquells que tenen un important potencial transformador (educació i treball), fins aspectes de la vida pública i que mostren en quin grau les dones accedeixen a llocs de responsabilitat econòmica, política, social, laboral, etc. L'obra conclou fent una reflexió sobre la situació actual i les fites aconseguides: accés de les dones al poder polític i econòmic, compromisos polítics dels països per eliminar les diferències de gènere (CEDAW). El mèrit fonamental de l'atles resideix en presentar una visió conjunta i comparada del grau d'equitat de la situació de les dones i dels homes d'arreu del món, abordant aspectes considerats claus per avaluar la situació.
show more