Arquitectura de la calma: Una guia pràctica per trobar la serenitat i l'equilibri interior

Arquitectura de la calma: Una guia pràctica per trobar la serenitat i l'equilibri interior

4.5 (2 ratings by Goodreads)

List price: US$23.44

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Diàriament, a la feina o en la nostra vida personal, vivim situacions d'estrès o angoixa que sovint ens fan perdre la calma que hauríem de tenir de manera innata. I un estat de profunda calma és una condició imprescindible per assolir la felicitat a què tots aspirem.
Aquest llibre és una eina summament útil per edificar la nostra calma interior d'una manera sòlida i definitiva. Utilitzant el símil arquitectònic (ciments, estructura i façana) i basant- se en experiències reals i en molts anys d'estudi, els autors analitzen quines circumstàncies erosionen aquesta calma i, en sentit contrari, quins elements ens endinsen en aquell estat meravellós de serenitat total. Són aquests elements els que cal conèixer, però sobretot practicar i enfortir.
Per això, en cada capítol hi ha reflexions meditatives i exercicis senzills per practicar l'arquitectura de la calma. Entre cinc i deu minuts són suficients i es pot aprofitar qualsevol moment lliure, en qualsevol lloc. Tu notaràs els beneficis de seguida i els encomanaràs a la gent que t'envolta.
Com recuperar la calma interior i els seus beneficis físics i mentals.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 208 pages
  • Spain
  • Catalan
  • 8416139083
  • 9788416139088

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .

Rating details

2 ratings
4.5 out of 5 stars
5 50% (1)
4 50% (1)
3 0% (0)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X