Antropologia del Parentiu
23%
off

Antropologia del Parentiu : La Diversitat Cultural de Les Relacions Familiars

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 15 business days
When will my order arrive?

Description

Els treballs aplegats en aquest llibre mostren mirades diferents sobre el parentiu, des de temàtiques i des d¿àmbits allunyats en el temps i en l¿espai.Però per sobre de les diferències, i fins i tot de les posicions teòriques diverses, que reflexen aquests articles, pot trobar-s¿hi un mateix fil conductor, reflectit en el títol: la diversitat cultural de les relacions familiars.

Avui en dia estem molt acostumats a sentir un discurs que preconitza la idea que en el domini familiar s¿està produint una homogeneïtzació de les pràctiques demogràfiques, culturals i ideològiques, de manera que la família està tendint vers l¿idèntic.L¿objectiu que perseguim en aquest llibre consisteix en conèixer millor la continuïtat i el canvi, I¿homogeneïtat i la diversitat de les formes culturals de les relacions de parentiu.
La comparació de realitats culturals diverses (urbanes i rurals, históriques i actuals, europees i extraeuropees) permet entreveure les continuïtats i els canvis, l¿homogenïtat i la diversitat del parentiu. El mosaic de temes proposats en aquest llibre insisteix en la diversitat de cultures del parentiu, ja sigui en la perspectiva històrica (segle XVIII, XIX, actualitat), geogràfica (Turquia, Marroc, Macau, Irlanda, Castella, Equador, França, diverses zones de Catalunya), i de diferents grup socials i culturals.L¿origen d¿aquest llibre es troba en la trajectòria del Grup d¿Estudis sobre Família i Parentiu i aplega bàsicament els treballs presentats als seminaris portats a terme des de la seva creació l¿any 1991 fins al 1995.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Hardback | 420 pages
  • 140 x 220mm
  • Barcelona, United States
  • English, Catalan
  • New edition
  • 8474263522
  • 9788474263527

Black Friday Deals Week

Check out this week's discounts for Black Friday Deals Week. Shop now .