Μάρκετινγκ Τζούντο

Μάρκετινγκ Τζούντο

By (author)  , By (author) 

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Αυτό είναι το βιβλίο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν ή μια επιχείρηση, αλλά δεν έχουν πολλά χρήματα. Αυτή είναι η θέση στην οποία βρέθηκαν οι συγγραφείς που άνοιξαν το εστιατόριο Harry Ramsden στο Yorkshire, 10 χρόνια πριν.

Ανέπτυξαν ένα είδος σκέψης, που τώρα ονομάζουν Μάρκετινγκ Τζούντο, που βασίζεται στις αρχές του Τζούντο, όπου το μυαλό έχει περισσότερη σημασία από τη δύναμη. Έτσι κατάφεραν να μετατρέψουν ένα κατάστημα που πουλούσε ψάρι και τηγανητές πατάτες σε μια πολύ επιτυχημένη διεθνή επιχείρηση, με λίγα κεφάλαια.

Τώρα έχουν αναπτύξει ένα σύνολο από κινήσεις σε ένα Πλάνο Παιχνιδιού, για να σας βοηθήσουν να κάνετε το ίδιο για την επιχείρησή σας. Λάβετε μέρος μαζί με τους συγγραφείς στον αγώνα του τζούντο και μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε την δύναμη των άλλων, πώς να κινείστε γρήγορα και πώς να διατηρείτε την ισορροπία σας (ενώ οι άλλοι όχι), καθώς θα ανακαλύπτετε τις επτά κινήσεις του Μάρκετινγκ Τζούντο. Τα πολλά πρακτικά παραδείγματα από ένα μεγάλο εύρος εταιρειών, σας δείχνουν, μέσα από ένα σύντομο, ελαφρύ ανάγνωσμα, πως είναι δυνατόν να βρίσκεστε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό - με μικρό προϋπολογισμό (ή μεγάλο αντίπαλο!)
show more

Product details